Hentolintu

Runoilija kathanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen luonnonlapsi
 

"Mä olen niin pienoinen" lienee monille tuttu lastenvirsi. Olit niin hento kuin hento lintunen elämäsi täällä lyhyt ja kaunis kuin lento perhosen. Sinua pian jo kutsuttiin luo enkelten valmis en ollut luopumaan ikävää sydämeissäin kannan ainiaan vaan tiedän olet läsnä laulussa tuulen vielä sinun askeleesi korvissain kuulen.

Lapseni pieni ja hentoinen kuin pieni taivahan lintunen sinua rakastaa edelleen suuri juokko lähestein.

Selite: 
Omistettu kaikille lapsensa menettäneille surussanne myötä eläen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä niin liikuttavan herkkä ja haikea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot