Enkelin Silmin

Runoilija kathanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen luonnonlapsi
 

Taas on käsillä vuoden pimein aika, vaikka joulu lähestyy on enekelillä kyynel simäkulmassaan; se itkee tätä maailmaa sen pahuutta tässä ajassa. Vaikka joulu lähestyy ja maa hohtaa valkoisenaan ei se tuo iloa yksinäisille, kodittomille, hylätyille, missä on lähimmäisen rakkaus?!

Ihmiset vain kiirehtii ei minnekään ilmeettömin kasvoin, ne ei nä sua. Paatuneet kivisydämet ei välitä maailta kuuluvista uutista levottomuuksista, tsunameista, kriiseistä sulkevat vain silmänsä ja korvansa ja jatkaa matkaa jälleen enkillä kyynel simissä.

Ne kulkevat pelottomana, itsevarmoina, vaikka todellisuudessa pelkäävät. Pelkäävät maailmanloppua.

Sen aika on käsillä nyt kun katson tätä kaikkea enkelin silmin huomaan on aika herätä toimimaan ihmiset kaipaavat evankeliumia ihmiset kaipaavat pysyvyttä tässä katoavassa maailmassa ihmiset kaipaavat pelastusta ihmiset kaipaavat Jumalaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot