näkymättömänä enkelinä tässä ajassa

Runoilija kathanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen luonnonlapsi
 

Elämä on väliin kuin oisin näkytmättömänä enkelinä tässä maailmassa; jotka vain harvat näkevät, jotka vain harvat kuulevat. Tahdon jakaa vain pelkkää hyvää ja rohkaista kulkemaan eteenpäin tässä ajassa, jolloin emme tiedä milloin kaikki päättyy milloin kaikki katoaa?

Ehkä pelkäät, kun kuulet joka puolelta uutisia sodista, hirmumyrskyistä, tulvista et voi olla varma mitä seuraavaksi tapahtuuko minullekin jotain?

Kaikilla on kiire jonnekin ei minnekään. Onko sinulla aikaa lähimmäisille, jollekin joka oikeasti tarvitsee sinua?

Aika tiimalasissa valuu vähiin aika on jo kortilla. Tartu hetkeen elä ole näkymätönenkeli mene ja lähesty avun tarvitsijoita mene ja kerro toivosta mene ja kerro Jeesus rakastaa sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot