Elämän tie, kuin pitkä silta

Runoilija 1ba50acbc8ae61ff91aced38c5b16ce2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2019 16:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Jokaisen elämänpolku on jokaisen itsensä määriteltävissä,

Siihen voit itse vaikuttaa,

millaisen polun luot,

Kiviltä,

Lasinsirpaleilta,

kuopilta,

ja halkeamilta.

Et voi välttyä,

Vaan jokaisesta vastoinkäymisestä,

voit luoda jotain uutta,

jotain parempaa,

ja aurinko taas luo polullesi loistettaan

 

Kuljen siltaa,
yötä päivää,

Pitkää suoraa siltaa,
loputonta elämän iltaa

On edessä murtumia,
lohenneita lautoja,

On ylitettävä esteitä,
noustava pystysuoraan,
kunnes putoaa jälleen.

Muuttuu silta elämän myötä

Vuoden lopussa,
yksi silta takana,

Askeleen ensimmäisen voi uuteen ottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot