Viimeinen viesti

Runoilija 1ba50acbc8ae61ff91aced38c5b16ce2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2019 16:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Jokaisen elämänpolku on jokaisen itsensä määriteltävissä,

Siihen voit itse vaikuttaa,

millaisen polun luot,

Kiviltä,

Lasinsirpaleilta,

kuopilta,

ja halkeamilta.

Et voi välttyä,

Vaan jokaisesta vastoinkäymisestä,

voit luoda jotain uutta,

jotain parempaa,

ja aurinko taas luo polullesi loistettaan

 

Edeltävänä yönä,
kun nukkuit pois,

Mielessäni kuljin tykösi,
sängylle viereesi istuin,
käteesi tartuin ja otsaasi suutelin.

Toivon sinun tämän viestin saaneen,
kun mielessäni sen sinulle kirjoitin.

Kerroin rakkaat terveiset,
meiltä kaikilta,
tytärpuolesi lapsilta.

Kerroin kuinka paljon,
sinua rakastan,
miten hirveästi,
tulen sinua kaipaamaan.

Sanoin odottavani lasta,
meneväni rakastamani
miehen kanssa vihille,
ja että toivoin sinun,
sinne pääsevän.

Toivoin sinun olevan osa,
minun tärkeää päivää
ja että näkisit vielä,
minun rakkaan esikoiseni.

Vaan tiedän,
sinun kuitenkin,
rakas pappa.

Tiedän sinun,
näissä tärkeissä hetkissä,
olevan paikalla.

Sillä et jättäisi,
sitä väliin mistään hinnasta.

Saithan viestini,
kuljettihan enkeli sen sinun tykö?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot