Ensi näkeminen

Runoilija 1ba50acbc8ae61ff91aced38c5b16ce2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2019 16:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Jokaisen elämänpolku on jokaisen itsensä määriteltävissä,

Siihen voit itse vaikuttaa,

millaisen polun luot,

Kiviltä,

Lasinsirpaleilta,

kuopilta,

ja halkeamilta.

Et voi välttyä,

Vaan jokaisesta vastoinkäymisestä,

voit luoda jotain uutta,

jotain parempaa,

ja aurinko taas luo polullesi loistettaan

 

Kuinka voisin,
sanoiksi sen pukea?

Kun saa äiti,
ensi kertaa,
hänet syliinsä sulkea?

Pieni lämmin ruumis,
äidin ihoa vasten käpertyy.

Itkun kanssa,
kun siihen käy.

Niin tyyntyy mieli,
äidin tunnistaa.

Kädet pienet nyrkissä,
pian helpottaa.

Käy suuret tunteet,
äidin sisällä taistoon.

Kyyneleet,
nauru suun pielessä,

Silittää kovin varoen lastaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot