Muutos

Runoilija 1ba50acbc8ae61ff91aced38c5b16ce2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 31.1.2019 16:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Jokaisen elämänpolku on jokaisen itsensä määriteltävissä,

Siihen voit itse vaikuttaa,

millaisen polun luot,

Kiviltä,

Lasinsirpaleilta,

kuopilta,

ja halkeamilta.

Et voi välttyä,

Vaan jokaisesta vastoinkäymisestä,

voit luoda jotain uutta,

jotain parempaa,

ja aurinko taas luo polullesi loistettaan

 

Neljä seinää ympärillä,
arjen työt huutavat nimeäsi,

pieni lapsi,
vaatii osuuttaan,
huomiostasi,
rakkaudestasi,

Enää ei ole,
niitä tuttuja ympyröitä,

jokapäiväisiä reittejä,
jossa kulkea,
nähdä tuttuja,

Elämä muuttui yhtäkkiä,
kuin taikaiskusta,
se vaati veronsa,

Jäi mennyt kummittelemaan,
jonnekki lähettyville kiusaamaan.

Haaveena tuo,
yhdistää mennyt ja nykyisyys,

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinä on totuttelemista molemmilla, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot