Rakkaudesta suudella

Runoilija Orbeliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 29.12.2022 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.7.1992

 

Ei elämä ole helppoa
ei niin kuin mainoksissa tai tv-ohjelmissa
mietinkö arkisia asioita
onko mulla siihen oikeutta?
Mun päivissä ei ole suurta tarkoitusta
ei ole nälkää näkeville pelastusta
ei sairaille parannusta

Liikaa erilaista on meidän maailmassa
vihaa ja pahuutta,
josta kukaan ei ota vastuuta
Suomibeibe lienee sulle omassa arvossa
pyydän anteeksi mun ruskeita hiuksia
ja näitä suoria sanoja

Mä olen ollut kauan tässä paikassa
jossa talvella lumi on keltaista
ja kesällä kaljan seassa paarmoja
Anna anteeksi kun valitan
turhista asioista.

Tahtoisin vain pitää sua kädestä
olla niin kuin rakastavaiset saippuasarjoissa
sulle mun asioista kertoa
ja rakkaudesta suudella

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot