Jatkoajalla

Runoilija Orbeliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 29.12.2022 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.7.1992

 

Elämme jatkoajalla, katkolla
emme osanneet asioista puhua
Ei ole olemassa arkkua,
jonne pahan saa piilotettua
Se on silti paikalla

Mistä rohkeus
ja mikä on se suuri rakkaus
mistä voima, jotten sua taas satuta

Jos emme puhu asiosita
et myöskään tiedä pahasta
Jos emme kerro tunteista
ne on kai olemassa

Mistä rohkeus
ja mikä on se suuri rakkaus
mistä voima, jotten sua taas satuta

Kosketat kerran viikossa
joskus kolme kertaa,
silloin ollaan jo tiloissa
Mikä on se normaali,
johon luottaa onnellisena?

Jatkoaika on kohta loppumassa:
mikä on reilua, oikeaa ja rakkautta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot