Satuttaa

Runoilija Orbeliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 29.12.2022 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.7.1992

 

Se tyttö vieläkin, joka keinussa nauraa
se, jonka isä öisin uneen lohduttaa
kesken painajaisen
joka aikuisena totuuden vallan saa

Hän on kaunis ja nuori
vahva ja valloittava
Hän ei silti öisin unta saa,
koska joku häntä unissakin satuttaa

Se tyttö vieläkin, joka ensimmäisen suudelman saa
se, jota poika tahtoo koskettaa
kesken painajaisen herää unistaan
hengittää, eihän kukaan oikeasti kurista?

Hän on kaunis ja nuori
vahva ja valloittava
Hän ei siltiöisin unta saa,
koska joku häntä unissakin satuttaa

Se tyttö, joka nuoreksi naiseksi sai kasvaa
ei sitä ulkopuolinen huomaa,
kun apua hän huutaa
ja kohta kaunis on vain hiljaista
-hautasmaan kukkia

Hän on kaunis ja nuori
vahva ja valloittava
Hän ei silti öisin unta saa,
koska joku häntä unissakin satuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava runo..

 

Käyttäjän kaikki runot