Nimetön

Runoilija Orbeliana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2013
Viimeksi paikalla: 29.12.2022 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
6.7.1992

 

Sinun kulmasi ja minun hiukseni
syntyisi kauniita lapsia
Sinun hymysi ja minun intoni
meistä tulisi rakastavaisia

Aurinko ei laske
kesäkuumalla annan sun suudella
Samaan aikaan mietin rakkautta
se on viikonlopun työmatkalla

Voit koskettaa mun ihoa
koivun oksien alla
Anna kätesi viipyillä niskalla
ja hymyillen jää mun viereen makaamaan

Kesäsateissa kävellään kavereina
saman sateenvarjon alla
Jos karataan -
kestääkö meidän onni ainiaan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttista:-)
 

Käyttäjän kaikki runot