Sinun hiuksesi näyttävät ranskalaisilta

Runoilija Escapist

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiukset ovat savua
Kiehkuroina ilmassa
tupakasta sekaisin
Savuisia suudelmia
siivottomassa keittiössä
ranskalaisessa
älä avaa silmiä ennen kuin nyt

älä avaa sittenkään

olet kaunis silmät kiinni

Puhallat savua
ranskalaisten kiharoiden seasta
silmät kiinni
savua ikkunassa

Selite: 
Heikille, joka tyksii ranskalaisen näköisistä hiuksista! <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! omg, ja mä näin kuinka se synty.. tää runoilun jalo taide tulee sulta niin luonnostaa. potentiaalia hei!

 

Käyttäjän kaikki runot