Laittaisitko sen sateenvarjosi pois

Runoilija Escapist

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harmaan sadeseinän takana
joku yrittää piiloutua
pisaroilta ja ihmisten silmiltä
hän luulee
olevansa piilossa
jättimäisen sateenvarjon alla
ja turvassa
hölmö
etkö ymmärrä
herätät kovasti huomiota
minäkin tässä katselen sinua
kohta astun kohti
ihan kohta
laittaisitko sateenvarjosi pois
minä pyydän pian
olen parempi pitämään sinut turvassa
kuin yksikään varjo pisaroiden tiellä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot