Nuorallakävelijän itsemurhaviesti

Runoilija Escapist

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Putosin
kun en osannut katsoa
narua edessäni,
sitä liian kapeaa
jolla ei pysy paitsi jos
joku pitää kädestä
kiinni

Katsoin vain sinua
silmiin ja huulia
Punaista
verta haljenneesta kohdasta
sitä mitä halusin maistaa

Valintaa en ymmärtänyt
tehneeni ennen kuin
huomasin ilman allani
ilman alla maan

Ilman kättä
ei pysy liian kapealla narulla
en huomannut
että vedit käden pois

veren huulilta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot