Huonon musiikin vaikutuspiirissä

Runoilija Escapist

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hippikommuunin keittiössä
Ikkunat täynnä roiskeita
viime kesän kuollut kärpänen

Ihmiset syövät ruokaa
joka on oikeasti vain yksi
tyydytyksen lähde
yhtä hyvin voisi elää seksillä

vesi ei kuulu hanoihin
meristä se ryöstetään
ja järvistä
kaikki meidän vetemme on kaloilta pois

Murhaajat

Huonon musiikin vaikutuspiirissä
tulee ajatuksia mieleen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi jestamunjee kun on hyvä runo. hieman hippeilyä, hieman seksiä, hieman sanoja jotka laittavat ajatukset liikkeelle.

pidin erittäinhyvin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot