Talvilämpö

Runoilija Shatered

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tahdo kutoa pipoa

menen peiton alle piiloon
ajattelemaan sinua villasukissa

Niiden pohjiin kirjailen

"tallo minua kun suututtaa"
"suutele sadasti kutojaa"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoilija on varsin reilu. Tarjoaa vastakkaiset vaihtoehdot. Se lienee rakautta?

 

Käyttäjän kaikki runot