Kristalleja ja rapakoita

Runoilija Shatered

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuletko

Minä huudan

Et sinä kuule

-

Sinä päivänä kun minä vihdoin sen teen
huudan niin lujaa läpi betonisten kattojen
tämän rakkauteni ja sen suuruuden

Mahdottomuuden?

Ei!

Niin kauan kun jaksat tätä ikävää kanssani
maailma on avoin ja tulevaisuus yksi yhteinen
taivas kristallinkirkas ja vain sopivasti sateinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot