Tunteista

Runoilija Shatered

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen pysähtynyt sinuun
rauhoittunut luoksesi
rakastunut tunnelmaan
hymyillen onnesta hiljaa

Voitko uskoa minua katsoessasi
etten uskonut tätä koskaan itsestäni

Miten sen nyt sanoisi
kiitos että tulit elämääni
kesytit menevän mieleni
keskeytit turhat tekoni

Rehellisellä katseella ja sanoillasi
jotka ei tuominneet, vaan lisää janosi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot