Oma arvo

Runoilija Shatered

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luottamus, uskollisuus, pohjaton rakkaus
lähelläolo, turva, vastapuolen arvostus

Sanoivat, minussa täytyy olla jotain vikaa
ei kukaan tahdo vain pyyteettömästi rakastaa

Ne asiat joita minä pidin vikoina itsessäni
jotka eivät kelvanneet sulkeutuneille, epäileville

Olivatkin maailman puhtaimmat piirteet
jotka sinä otit vastaan minua hengittäen

Minä olen rakkautesi arvoinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot