Onnekasta omaa

Runoilija Shatered

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kamalaa, eikö

miten olen jo päättänyt verhojen värin
laminaatin tumman kosketuksen varpaiden alla
muhkean maton muodon johon voi upota
kulmasohvan jonka nurkassa on meidän paikka

Suloista, varsin

miten sinä nyökkäät päätäsi silmillä hymyillen
kerrot tavastasi herätä öisin hamuamaan minua
vihaat kylmiä lattioita ja rakastat paljaita varpaita
kietoudun sinuun ja tajuan tämän olevan onnea

Miellyttävää, sanoisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot