Pinnan alla

Runoilija mustasateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I can't carry it for you, but I can carry you" Samwise Gamgee

En kirjoita runoja vain rakkaudesta.
Kirjoitan niitä elämästä.
Kivusta, surusta ja haikeudesta.
Hetkistä, arjesta ja onnesta.
Haaveista.
 

Hiljaiset hetket
toistensa lomassa
kuluttavat pintaa,
jotta näkisivät
syvemmälle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot