Sointuja

Runoilija mustasateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I can't carry it for you, but I can carry you" Samwise Gamgee

En kirjoita runoja vain rakkaudesta.
Kirjoitan niitä elämästä.
Kivusta, surusta ja haikeudesta.
Hetkistä, arjesta ja onnesta.
Haaveista.
 

Sitähän ihmiselämä on.

Toisinaan niin iloisia ja lennokkaita.
Toisinaan surullisia ja haikeita.

Ja lopulta vain
pois hiipuvia
loppusointuja.

Selite: 
Hyvästi♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvästit jättävä, mutta ei oikeastaan runo.
Liian tynkä ja liian koruton.
Ajatus lauseke.

Haikean kaunis runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot