Auringon saattama

Runoilija mustasateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I can't carry it for you, but I can carry you" Samwise Gamgee

En kirjoita runoja vain rakkaudesta.
Kirjoitan niitä elämästä.
Kivusta, surusta ja haikeudesta.
Hetkistä, arjesta ja onnesta.
Haaveista.
 

Se oli kaunis talviaamu

Pakkasta oli parikymmentä astetta.
Kylmyyden jäädyttämät talot kimaltelivat auringossa.

Sinä aamuna nousin varhain ja suuntasin läheiselle hakkuuaukealle.
Nousin ylemmäs vaaralle, kuvaamaan aurinkoa.

Aurinkoa, joka nousi pilvettömän siniselle taivaalle.
Aurinkoa, joka kultasi puiden latvoja.
Aurinkoa, joka sai kasvitkin kimaltamaan lumipeitteessään.

Aurinkoa, jonka rinnalla ukki nousi taivaalle.
Niin. Sinä aamuna ukista tuli enkeli.

Selite: 
Ukki♥ † 19.1.2014.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja koskettava runo

Kauniisti saatat ukkiasi runosi sanoin, koskettavaa herkkyyttä

 

Käyttäjän kaikki runot