Routamaan lapset

Runoilija mustasateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I can't carry it for you, but I can carry you" Samwise Gamgee

En kirjoita runoja vain rakkaudesta.
Kirjoitan niitä elämästä.
Kivusta, surusta ja haikeudesta.
Hetkistä, arjesta ja onnesta.
Haaveista.
 

Tiedän sen.

En ole kuolematon,
edes haavoittumaton.

Roudan raiskaama maa
kasvatti lapsen jaksamaan
maailman painon harteillaan.

Tunnen sen.

Kuinka routa taas,
raiskaa tämän maan.

Ja silloin kuljen taas
halki laajan maan,
jonka omistavat kuninkaat.

Ja vaikka tiedän sen:

kuolematon ole en.
Silti taistellen

kuljen loppuun hyräillen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot