Sumua

Runoilija mustasateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I can't carry it for you, but I can carry you" Samwise Gamgee

En kirjoita runoja vain rakkaudesta.
Kirjoitan niitä elämästä.
Kivusta, surusta ja haikeudesta.
Hetkistä, arjesta ja onnesta.
Haaveista.
 

Nyt kaikki on taas selvää,
vaikka vaellan sumussa.
Ymmärrän mennytta ikävää,
vaikka en ehkä halua.

Selite: 
<center> Tiedän, tunnen. <br> Ajattelen asiaa uudelta kannalta. <br> Ehkä syy oli sittenkin <br> myös sinussa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä saa pohtimaan.

 

Käyttäjän kaikki runot