Kaiken jälkeen III

Runoilija mustasateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I can't carry it for you, but I can carry you" Samwise Gamgee

En kirjoita runoja vain rakkaudesta.
Kirjoitan niitä elämästä.
Kivusta, surusta ja haikeudesta.
Hetkistä, arjesta ja onnesta.
Haaveista.
 

Mutta vielä
kaiken tämän jälkeenkin
saat minut
aina ihan sekaisin

onnesta
ikävästä
surusta
kaipuusta
rakkaudesta
ja vihasta
sinua
ja
minua
kohtaan.

Selite: 
En kestä. <br> Eilinen, aamuyö, vanhat tutut pöydät, kasvosi. <br> Saat minut jälleen aivan sekaisin,<br> enkä enää tiedä mitä tahdon.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot