Ruska ja pieni ihminen.

Runoilija Chiraya

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itseään etsivä, elämää miettivä kirjoittelee runoja pienistä ja isoista asioista jotka painavat ja ilostuttavat mieltään.
 

Syksyn ruska on sanoinkuvaamattoman kaunis kun aurinko paistaa lehtien läpi.
Pieni viaton ihminen tuntee olevansa taivaassa ja aistii valon, energian.
Hän saa siitä voimaa rankan kesän jälkeen.

Hän huomaa ettei ole enää yksin ja hyppää värikkääseen lehtikasaan.

Pitkään aikaan pieni viaton ihminen ei ole ollut näin onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot