Näkymätön.

Runoilija Chiraya

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itseään etsivä, elämää miettivä kirjoittelee runoja pienistä ja isoista asioista jotka painavat ja ilostuttavat mieltään.
 

Kyynel tippuu tytön poskelta.
Ulkona on pimeää, mutta hän näkee ikkunasta vain tahratut muistot.

Tyttö haluaisi olla vain näkymätön, ettei hän joutuisi enää pettymään uudestaan. ''Ollapa joukossa pilvien..'', tyttö huokaa.

Hän tiputtaa viimeisen kyyneleen ja jättää kaiken siihen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot