Rakkaus.

Runoilija Chiraya

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itseään etsivä, elämää miettivä kirjoittelee runoja pienistä ja isoista asioista jotka painavat ja ilostuttavat mieltään.
 

Mitä on rakkaus?

Se on luottamusta, kyynel silmin kauheutta, rehellistä kauneutta.

Se on syvää kärsivällisyyttä, lempeä hyvää.

Sen sisällä on monta pientä kultajyvää.

Sitä on rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot