Kisu

Runoilija Chiraya

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itseään etsivä, elämää miettivä kirjoittelee runoja pienistä ja isoista asioista jotka painavat ja ilostuttavat mieltään.
 

Nälkäinen kissa peloissaan etsii tietä valoisaa.
Kumpa löytäis kotiin hän, saisi kissa enemmän, kuin kylmän tuulen tuiverruksen, vesisade tiputuksen.
Pitkän matkan jälkeen, kisun hyvä olla on jälleen.
Löys hän kotiin lämpimään, syliin pehmeään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot