Revontulet

Runoilija Chiraya

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 9.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itseään etsivä, elämää miettivä kirjoittelee runoja pienistä ja isoista asioista jotka painavat ja ilostuttavat mieltään.
 

Punaista, sinistä, valkoista ja keltaista, ehkä vähän kultaista. Värit ovat taivaan nuo, kun kauneus revontuliin luo. Kaihoisaa katsellen, avartaapi ihmisen mielen sen. Pelastaa voi yksinäisen kulkijan päivän ja pyyhkiä pois huolen häivän, jos Luoja suo et sais henkäistä hetken jota palvoa voi kulkuri tuo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot