Alasti

Runoilija Paraskeva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiehtovaa seurata kun kylvet erinomaisuudessasi
ja kuivaat itsesi vaatimattomuuteen

Kyllä minä näen kuinka alasti olet
kuinka paljon pelkäät että liukastut

Enkä siltikään paljasta salaisuuksiasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärettömän hieno runo! Juuri tätä kaipasin, kiitos paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot