Illuusio vapaudesta

Runoilija Paraskeva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä erehdy kuvittelemaan
että olisit koskaan vapaa

Velka
Ilmoitusvelvollisuus
Karenssi
Sanktio
Anomus
Selvityspyyntö

Tilataan yksi elämä kaikilla mausteilla
keksitään joku kiva allergia
nypitään pois ne täytteet jotka ei kelpaa

Allergisoitua yhteiskunnalle
sitten leimautua
työtä vieroksuvaksi hylkiöksi

Elää loppu elämänsä jonkun hampaan kolossa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot