Rakkaus

Runoilija Paraskeva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viisi vuotta
Pitkiä talvia
Lämpimiä kesiä

Vuodenajat vain meitä varten

Olet elämässäni
siinä tahdon sinut pitää

Olet sydämessäni
ilman sinua en paljon mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kestää tottua, vaan ei se toinen mitään mukanaan vie

 

Käyttäjän kaikki runot