Täydellinen mies

Runoilija Paraskeva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka komea oletkaan
varmasti miehistä paras

Saalis, sanoisi kalastajan vaimo

Pyörit tanssilattialla niin että kannat soi
kaikki naiset siinä sivussa huokaa että oi
mikä mies!

Niin että mikä mies?

teillä täydellisillä on näitä imagojonoja

Hymähdän vain vähän
en aio jäädä tähän

enkä jaksa taakseni katsoa
enkä perääsi vilkuilla

kun keula se on mikä kiinnostaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot