Vain yksi huonopuoli

Runoilija Kyynel55

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Jos sun sekunti olis viel vähän pidempi...
...mä en jaksais enää odottaa.
Pieni,herkkä,sinisilmä.
 

Sanoit, että aika parantaa haavat.
Sitä mieltä minäkin olen...
...Aika parantaa haavat, ellei niistä jää arpia.
Käännyit vain pois.
Huomasin kuinka silmäsi olivat kyynelissä.
Olin kysymässä miksi, mutta pyrähdit juoksuun.
Hätkähdin niin, että kaaduin.
Pysähdyit ja käännyit katsomaan.
Huomasin huolen silmissäsi.
Painoin pääni alas ja kyyneleet valuivat pienelle soratielle.
Nostin pääni ja ojensit kätesi.
Pelkäsin hieman tarttua siihen, mutta tartuin silti.
Halasit minua ja sanoit, että minussa on vain yksi huonopuoli.
Nimittäin, jos minusta ottaa kiinni, ei ehkä pysty enää ikinä päästämään irti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot