Tosi tarina elämästäni

Runoilija Kyynel55

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Jos sun sekunti olis viel vähän pidempi...
...mä en jaksais enää odottaa.
Pieni,herkkä,sinisilmä.
 

Setsemän lapsisessa perheessä ei ollut helppoa asua.
Isoveli lähti pois ja toinen isosisko sen mukana.
Jos tein jotain väärää sain mustelman, useimmiten selkään.
Meidän koti haisi aina kaljalle.
Sitten se tapahtui.
Isä ja äiti olivat molemmat juoneet.
Parvekkeelta, missä he olivat, kuului huuto.
Pelotti.
Silti minä ja toinen isosiskoni, joka oli vielä kotona kurkistimme sädekaihtimien välistä parvekkeelle.
Äidin nenästä valui verta.
Yhtäkkiä poliisit tulivat sisälle ja veivät isän putkaan.
Minua pelotti ja menin sängyn alle.
Parin päivän päästä isä pääsi putkasta ja kaikki toistui taas.
Tällä kertaa ilman poliiseja.
Sitten tuli se aamu, milloin unohdin sanoa isälle heipat, kun hän lähti töihin.
Päivällä soitti, joku ihme mies, joka kertoi äidille isän menehtyneen kolarissa.
Äiti masentui.
Sitten alkoi se vuosi, milloin itkin paljon.
Viisi lasta ilman ruokaa.
Palautin äidin kaljapullot ja ostin leipää.
Ei se auttanut.
Saapui taas ne poliisit.
Samat poliisit.
Ne vei äidin pois ja meidät viisi pientä lasta lastenkotiin.
Lastenkoti, jossa ei saanut asua vaan sieltä adoptoitiin.
Toinen pikkuveljeni adoptoitiin, meitä muita ei.
Tuli päivä jolloin Kaarinan SOS-Lapsikylä otti meidät neljä vastaan.
En tiennyt miten päin olisin.
Meni kolme vuotta ennekö itsekkin masennuin.
Taas paikkani vaihdettiin.
Tällä kertaa osastolle.
Olin siellä vain kaksi viikkoa, kunnes tulin takaisin lapsikylään.
Siskoni oli masentunut.
Kuulin häneltä, että toinen isosiskoni oli menehtynyt huumeiden yliannostukseen.
Sitten tuli kesä.
Sen kesän muistan aina.
Menin Italiaan poikaystäväni serkkujen luo.
Vietimme ihanan kesän.
En tiedä miksi olin niin tyhmä, mutta jätin hänet.
Parin viikon päästä kuulin entisen poikaystäväni menehtyneen.
Hän oli tehnyt itsemurhan.
Rupesin viiltelemään ja sain verenmyrkytyksen.
Sairaalassa myrkky poistettiin.
Tällä hetkellä puran itseäni tarinoiden ja runojen avulla.
Ystävätkin tukevat.
Se on tärkeää juuri nyt.
Koska en itse osaa rakastaa tai huolehtia itsestäni, jonkun toisen on tehtävä se.
Näin se on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla on todella rankkaa :(.. mutta onneksi purat runollisessa muodossa ja ystäväsi tukevat

 

Käyttäjän kaikki runot