ei näin

Runoilija Kyynel55

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Jos sun sekunti olis viel vähän pidempi...
...mä en jaksais enää odottaa.
Pieni,herkkä,sinisilmä.
 

Olen vihainen,
että petit,
jätit ja syytit.
Olen vihainen,
ettet kertonut totuutta.
Minä huudat,
vaikka sinä naurat.
Sinusta et tehnyt mitään väärää.
Olihan tämä jo kolmas kerta.
Mutta haluan,
että tiedät,
etten ota sinua enää takaisin.
Olet murtanut jo puolet sydämestäni,
enkä anna toista puolta käsiisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot