Älä jätä

Runoilija Kyynel55

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Jos sun sekunti olis viel vähän pidempi...
...mä en jaksais enää odottaa.
Pieni,herkkä,sinisilmä.
 

Vähintä mitä voit tehdä on kulkea mun vierellä.
Tukea ja välittää.
Edes katsoa tännepäin.
Mä pyydän.
Hauku mua rumilla sanoillasi ennemmin kuin leikit, että olisin ilmaa.
Mä pyydän...
Älä jätä mua yksin kulkemaan vääriä polkuja, vaan tule ja ota kädestäni.
Ohjaa minut oikealle polulle, etten eksy.
Ole kiltti ja älä jätä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot