Nimetön

Runoilija Stawia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ripsivärin valuessa poskillani,
kerrot kuinka kohta lakkaa satamasta
ja painat minut lähemmäksi itseäsi,
niin että punainen sateenvarjosi suojaa meitä molempia

Ja vaikka vesipisarat muuttuvat rakeiksi,
huomaan ainoastaan kuinka kätesi silittää hiuksiani

Olet ensimmäinen auringonsäde
koko elämäni aikana,
ja kun suljet sateenvarjosi
huomaan jokaisen tumman pilven olevan poissa

Selite: 
olen huono nimeämään runoja (..ja aivan yhtä huono kirjoittamaan niitä), joten en edes yritä :p
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea runo, tuntui jossain syvällä. Suosikkeihin menee.

Todella koskettava, kaunis ja suloinen. Lisää tällaisia!

Kun löytäisi ihmisen jonka kanssa saisi vielä olla lapsi ja olla murehtimatta maailman menosta. Jännällä tavalla riipaisi minuakin aika syvältä vaikka yleensä olenkin tämänkaltaisten runojen kohdalla aika kyyninen. Ehkä kyynelkin, ehkä kaksi. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot