Pelastit minut

Runoilija Stawia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tasapainottelin kallion reunalla,
kuin odottaen putoamista.

Tuuli rajusti,
ja minä horjuin.

Peitin kasvoni käsilläni,
en halunnut nähdä maailmaa.

Silloin löysit minut,
ja tartuit kiinni.

Nostit käteni pois silmieni edestä,
ja opetit miten eletään.

Ja siksi jaksan hengittää,
jaksan taistella eteenpäin.

Koska tiedän,
että tämä päivä voi olla se viimeinen.

Selite: 
Paras ystäväni tosiaan tuli aivan odottamatta elämääni, ja pelasti minut. Olen tästä hänelle ikuisesti kiitollinen, koska ilman häntä, en olisi älynnyt elämän arvokkuutta.
Kategoria: 
 

Kommentit

oi ihana <3 itselläni oli joskus pari vuotta sitten aivan sama tunne, kunnes löysin ne todelliset pelastajat <3

Oi. Kertoo todellisesta pelastajasta. Upeaa, aivan tajuttoman upeaa! ^^

Ja kiitoksia kommentistasi :)

Kaunista!!
Tosi ystävää tarvitaan joskus kipeemmin kuin koskaan ja mä tiedän tunteen!(:

Upean runon olet pelastajallesi kirjoittanut...
koskettavaa tekstiä todella koskettavaa.

Elämä on arvokas,
on ollut samanlainen tilanne monesti,
mutta se paras ystävä.<3

hieno runo,
sai ajattelemaan..
pidän todellakin!<3

Pidän myös!

 

Käyttäjän kaikki runot