Tahdon nähdä tuskani

Runoilija Stawia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun täytyy mennä syvemmälle,
tahdon nähdä kuinka kärsin,
sillä en tunne enää mitään.

Olen puutunut, kyllästynyt,
tahdon nähdä tuskani,
tahdon koskea sitä.

Kipu valuu pitkin kättäni,
se sotkee lattian saastuttaen sen,
samalla tavalla kuin minutkin,
peittäen kauniin pinnan alleen,
myrkyttäen kaiken hyvän ja elollisen.

Katkeria kyyneliä valuu pitkin minua,
ne sekoittuvat tuskaan,
laajentaen sitä entisestään.

Ja minä olen yksin täällä,
hurjimman myrskyn sisässä,
syvimmän meren pohjassa,
kauhun täyttämän huudon keskellä.

Selite: 
Kirjoittelin tämän tuossa yhtenä yönä kun pyörin ja pyörin sängyssäni saamatta unta, ja kun kaikki omat asiat alkoivat pyöriä mielessä. Teksti siis sen mukaista ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoo et pystyt purkaa jotenki ajatuksii kirjottamal..oon huomannu et se useesti auttaa..toi viimine säkeistö o tuttu mulle mun omist kokemuksist...kiittti arvostelust..=)<3

 

Käyttäjän kaikki runot