Et saa minua sisältäsi

Runoilija Stawia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet revitty,
iho roikkuu repaleisena.

Putoa vieläkin korkeammalta,
hajoa palasiksi!

Hengitä tätä pilaantunutta ilmaa,
tukehdu kipuusi.

Haluan kuulla tuskaista huutoasi,
vielä hetken verran.

Yritä repiä minut ulos,
verenpunaisilla kynsilläsi.

Tiedät itsekin ettet pysty,
sillä en lähde ikinä,
mädääntyvästä ruumiistasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmmm... mielenkiintoinen, hiukan hankala aluksi päästä runoon sisälle, mutta luulen saaneeni lopulta kiinni punaisesta langasta, jonka jälkeen näin runon aivan uusin silmin.
Voimakas, tunteita täynnä :)

 

Käyttäjän kaikki runot