Ajan merkitys

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
29
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 7.6.2024 0:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Mikään mitä olisit sanonut
ei olisi muuttanut minua
mikään ei olisi saanut pyörtämään päätäni
tekemään parempia päätöksiä

sillä minä menin minne menin
ja tein mitä tein
enkä vieläkään kadu
en niitä huonojakaan valintoja
en pahoittele menneisyyden hintaa

ja vaikka tein pitkän lenkin vain päätyäkseni takaisin
tämä tässä
ei vielä silloin olisi ollut tarpeeksi 

minä menin minne menin
tein mitä tein
enkä vieläkään pahoittele niitä huonoja mutta oikeita ratkaisuja
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot