Vähän vähää ja paljon kaikkea

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
29
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 7.6.2024 0:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Vasta vuosien päästä ymmärsin
mikset sanonut tahdon

koska sinä tahdoit vain vähän
ja minä tahdoin aina paljon

vähän vähää
ja paljon kaikkea

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot