Salaisuus

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
29
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 7.6.2024 0:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Sitä voi elää koko elämänsä muistoissa ja menneissä
tulevassa ja haaveissa

ja silti tuntea voi vain tässä hetkessä
hengittää voin vain nyt
onnellinen voi olla vain tänään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon otsikko antaa runoon monitahoisen kerrostuman
 

Käyttäjän kaikki runot