Parisuhde

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

Herään rauhattomasta unestani
tuijotukseesi.
Hengitän hiljaa, suljen silmäni uudestaan,
mutta tunnen katseesi.

Sormesi hipaisee poskeani,
jää siihen lepäämään.

Tahtoisin vain luovuttaa.
Olla vapaa sinua varten.
Elää kanssasi edes huomispäivään.

Viitsitkö ottaa pelkoni
harteillesi?
Uskallatko pelätä
kanssani?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot