Riippuvuus

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

Otteesi niskassani
repii sisimpäni kappaleiksi.
Vaikka kuinka toivon,
et voi korjata

Sitä mikä on jäänyt
toiseen aikaan ja paikkaa.

Anna minun ensin
unohtaa.
Ehkä sitten lasken sinut
kulkemaan vapaasti asunnossani.

Selite: 
Vaikeaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot