Avoliitto

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

Liitän sinut itseeni.
Salakavalasti hiivin, kietoudun
niin, ettet huomaakaan.
Hymyilet vain.

Ja olet onnellinen,
onnellisempi kuin koskaan.
(Käsiraudoilla rengastettuna)
Hävitin jo avaimet.

Selite: 
Ristiriitaiset tunteet.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot