Täysi

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

Nousee siiville
tämä tunne.

Kiertää kehää.
Tuulelle antaudun.

Sormia palelee.
Kerrankin riitän.

Selite: 
Rakkaus on salakavala tunne
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot